Të gjithë i patë përveç vëllait të Shyhrete Behlulit, ja cili është!

Angazhimet e saja janë të pandërprera, por si një bashkëshorte, nënë e gjyshe, ajo familjen gjithmonë e ka ranguar të parën.

Përtej kësaj, Shyhretja vazhdimisht ka prezantuar anëtarët e saj të familjes, njësoj siç ka vepruar dhe së fundi.

Nuk është e ëma, vajzat apo bashkëshorti, kësaj radhe këngëtarja ka prezantuar vëllanë i cili deri tani ka qenë një person i panjohur për opinionin, ndërsa tani kemi një ide se kush është vëllai i Shyhretes.

Me sa dihet, ai nuk ka ndonjë profesion të ngjashëm me Shyhreten ose ndonjë tjetër që do e mbante në qendër të vëmendjes, dhe për kah tiparet e ngjashmërisë si motër e vëlla, thuajse nuk ngjasojnë fare.

/Kosovarja/

Blerta Deliu dhe gruaja e Veselit në iftar së bashku, vëmendja tek veshja e tyre
Shenjat e horoskopit të cilat e dashurojnë marrëzisht njëra-tjetrën, por nuk përfundojnë bashkë
Rita Ora nesër në Tiranë, kështu tregon ajo në Instagram