Tara e Teutës tashmë është rritur, por a e keni parë atë kur ishte bebe, ja sa e ëmbël dukej..!

Ajo sot tashmë është një vajzë e rritur, por që gëzon një marrëdhënie të shëndoshë edhe me babin dhe nënën e saj.

Tara është bërë edhe me motër, të cilën e kanë pagëzuar me emrin, Kaia. 

Duket se motra e vogël i ka ngjarë shumë Tarës, pasi që të dyja si bebe ishin shumë bullafiqe./ORAvip

Bebe Rexha thotë se duhet ta duani trupin dhe veten tuaj
Ish-moderatorja e RTK-së, përfundon në spital!
A duhet të shqetësohemi për nishanet e kuq në lëkurë?