Sot Afrona ka disa fjalë të çuditshme për Bleron

Por si gjithmonë vijnë të pa priturat dhe befasitë në jetë, lami mori dhenë se në mes çiftit ka krizë, pasi që ata më nuk ndjekin njëri tjetrin në ‘Instagram’.  Rrjetet sociale janë ato ku paraqesin gjendjen emocionale dhe të vërtetën e një marrëdhënie.

Por Blero nuk i la të zgjasin shumë këto thashetheme, ai publikoi një fotografi më të dashurën e tij duke i dhënë një përshkrim dashurie shumë të fortë.  Dhe si duket çdo gjë ka marrë normalitetin, edhe Afrona sot ka ndarë një dedikim mjaft domethënës ‘  Bukurinë që shihni në mua. është një reflektim nga ju’. Dedikim i çuditshëm dhe njëkohësisht shumë i bukur për Bleron, por edhe për të gjithë njerëzit pasi që çdo gjë varet nga rrethanat dhe ashtu vije dhe reflektim. /Kosovarja/

Urimi i Sinan Vllasaliut për të bijën
Blero e takon më në fund Taren. Ja çka thotë...
Rritet numri i thumbimeve nga rriqrat në Kosovë