Nuk do ta besoni se çfarë bën Shpëtimi kur nuk ka emision!

Të paktën kështu e shohim atë tek sa rri në një kulm të një shtëpie, dhe duket se është duke e mbuluar atë.

Ndoshta Shpëtimi e ka profesion të dytë këtë, apo ndoshta ai e ka mbuluar shtëpinë e tij të re?

Si do që të jetë, “Molerit” i paska hije edhe ky profesion, apo jo?

Shikojeni edhe ju tani se si duket ai duke punuar punë të mjeshtërve./Kosovarja/

Babai i Dua Lipës në Prishtinë, përgatit koncertin e këngëtares
Gold Ag tregon arsyen e publikimit të këngës “Ndihmoje jetimin” në Ramazan
“Hyrremin” e tradhton fustani, gati ua tregon këtë pjesë intime