Ndërron jetë kjo figurë e njohur, Ledri shpreh dhimbje të madhe

Por reperi gjithmonë ka ditur si të trajtoj dhe shfaq një shqetësim individuale apo edhe shoqërorë. Këngët e tij nuk janë nxitëse por këshilluese. 

Nga muzika reperi vihet re se ka një shpirt human dhe shumë i dashur për të tjerët, e kjo e bënë edhe më të afërt dhe shumë të dashur për adhuruesit e muzikës së tij. 

Reperi është një natyrë shumë e dashur dhe e ndjeshme, edhe nga ky publikim që ai ka bërë kuptojmë vlerat e tij njerëzore. Me të kuptuar për humbjen e fizikantit të njohur  ai shpreh dhimbje me anë të kësaj fotografie. 

Stephen Hawking ishte i njohur për punën më vrima të zeza dhe relativitet, shkroi edhe disa libra të njohur duke përfshirë ‘ Një histori të shkurtër të kohës ‘ libër ky i cili u bë njëri nga librat më të shitur ndërkombëtarë, dhe duke e bërë atë  njërin prej njerëzve më të famshëm të shkencës që prej Albert Einstein-it. 

Fizikanti vdiq sot në shtëpinë e tij në Kembrixh në orët e hershme të ditës së mërkurë, njoftoi familja e tij. /Kosovarja/ 

Të papritura në episodin e ri të “Egjelit”, shfaqet Sahit Plisi
Labi ndërron profesion! Kështu ia pret flokët e gjata ai Genës
Lindja i ka dëmtuar zërin divës së muzikës POP: Ja çfarë u thotë fansave