9-vjeçari nga Kosova me aftësi të jashtëzakonshme

Në shkollë thonë se 9-vjeçari Andin Shala nga Barileva çdo herë ka kërkesa të tjera për mësim, madje edhe për literaturë e cila nuk i përgjigjet moshës së tij.

Andini thotë se më së shumti i pëlqen të lexoj libra të cilat kanë të bëjnë me astronomi.
Ai kur ishte në klasën e tretë kishte bërë testin e inteligjencës, test ky që në atë kohë u organizua nga “Atom” dhe është vërejtur se ai ka IQ 125.

Psikologët i kishin sugjeruar që ky fëmijë të kalojë nga klasa e tretë në të tetën, por një gjë të tillë nuk e kishin pranuar prindërit e Andinit.


Befasojnë ekspertët: Gjatësia e gishtave të dorës tregon këto probleme
Urimi special i Meritës për të bijën
Vajza bukuroshe e Nysretit dhe Meritës feston ditëlindjen