Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare

Merita Merja, parukierja më e kërkuar shqiptare, nuk di të ndalet. Ajo hapë shkollë parukerie edhe në Kosovë. Shkolla në Kosovë - suksesi i radhës. Kjo edhe është...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Hajni në ballë të oxhakut

Në Kosovë - nëse je i papunë, je i humbur dhe i pashpresë. Nëse je punëtor me një pagë minimale, mjek a inxhinier apo edhe i ndonjë profesioni tjetër me pagë pak më...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?

Shkrimtari dhe përkthyesi nga Suedia, anëtar i Kryesisë së Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë “Papa Klementi XI Albani”, Suedi, si dhe nënkryetari i...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

Përditë flitet në lidhje me ekonominë e Kosovës, për gjallërimin e biznesit dhe tërheqjen e investitorëve. Kjo do hapte vende pune, do sillte të mira materiale dhe do...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Ikin, por nuk e harrojnë vendlindjen...

Gucia, qytezë e bukur rrëzë malesh, është pikë atraktive turistike, me Krojet e Ali Pashë Gucisë, me gurra uji të ftohtë dhe të pastër, që burojnë nga bjeshka e...